Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in [path]/includes/template/index.php on line 54
Register Submit this form
 



Go Back   PS3Center.net Discussion Boards > PlayStation Chat > PlayStation 3 Discussion > Technical Support
Follow us on Twitter!
Connect with Facebook

User Name Yes! I'm over 13
   years old
Password
Confirm Pass Submit this form
Email Address
Confirm Email
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-10-2009   #1
Staff
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,194
PSN ID: ExcelBeyond
Can you use the official PS3 mic on the PC?

I got the official PS3 blue tooth mic, is there anyway to use this on a non-blue tooth PC? Like maybe if I hooked it up via USB or something?

I need a mic for my parent's prehistoric PC, and I'm thinking about just getting a cheap USB one, but if I can use the PS3 mic I'll go for that.
Nick is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009   #2
SuperStaff
Join Date: Jun 2008
Location: Arizona
Posts: 3,118
PSN ID: soldierone
Do what im doing, at least when it ships, get a usb blutooth adapter and it works fine. Its just a blutooth mic so it works with anything blutooth. Here is the one im buying
http://www.amazon.com/100m-Wireless-...&sr=8-12-spell

Thought its just 2 bucks so it couldnt hurt to try right?
Dustin S. is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009   #3
PCN Master
Join Date: Apr 2009
Location: Trenton, On
Posts: 1,805
PSN ID: m0tl3ysl4y3r
I was asking a similar question, I'm using a thinkpad laptop for school; would I be able to do that and how would I do that with my mic?
__________________
Go Montreal Canadiens
m0tl3sl4y3r is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009   #4
PCN Master
Join Date: May 2009
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 1,665
PSN ID: Xtreme8888
All the adapter does is replicate what some laptops have built in, then all you have to do is go to the Bluetooth settings under the Control Panel once the adapter and drivers are installed and make sure the Bluetooth device you want to use is in discovery mode, a light somewhere on the headset should be flashing, the exact procedure would be in the manual, I not exactly sure because I own a Sony Ericcson Bluetooth headset, not the official Sony one. Anyways after all that's done simply hit Add New Wireless Device and as long as the headset is in discovery mode, the computer will pick it up, ask for a code, also in the manual and then after that it's all set for you to use as a headset/microphone.
__________________
http://i691.photobucket.com/albums/v...ignature17.png
Some say he has a long signature and long posts, all we know is he's called X_Racer1.
X_Racer1 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009   #5
SuperStaff
Join Date: Jun 2008
Location: Arizona
Posts: 3,118
PSN ID: soldierone
Just make sure your PS3 isnt on, the mic is set to auto sync with it so if its on the PS3 will steal the signal from your computer. Otherwise I believe you just need to turn it on and it begins scanning for the signal, that or you may need to plu it in via usb like we do on the PS3. Im not sure havent got my adapter yet.
Dustin S. is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009   #6
PCN Master
Join Date: Apr 2009
Location: Trenton, On
Posts: 1,805
PSN ID: m0tl3ysl4y3r
okay, thanks I'll try to figure it out later
__________________
Go Montreal Canadiens
m0tl3sl4y3r is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios