Warning: mysql_query(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in [path]/includes/template/index.php on line 53

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in [path]/includes/template/index.php on line 54
Register Submit this form
 



Go Back   PS3Center.net Discussion Boards > PlayStation Chat > PlayStation 3 Discussion
Follow us on Twitter!
Connect with Facebook

User Name Yes! I'm over 13
   years old
Password
Confirm Pass Submit this form
Email Address
Confirm Email
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18-06-2006   #1
bigmarc96
Guest
Posts: n/a
do u need an hdtv to play ps3

do u need an hdtv to play ps3?
  Reply With Quote
Old 19-06-2006   #2
PCN Master
Join Date: Mar 2006
Location: British Columbia
Posts: 1,667
no you dont , the ps3 can be played on any tv its just you need a hdtv with hdmi to take advantage of the full graphics and questions like this belong in the ps3 disscussion next time.
__________________
.........Live In Your World Get Ownded In Mine.........
Payne is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2006   #3
1337 Sauce
Join Date: Jul 2006
Posts: 160
thats good then cause i got a mad flat screen a few months back this'll be phat when i get a ps3
__________________
[img]http://www.ps3forumz.com/Banners/ps3center.gif[/img]
[img]http://www.rocbattle.com/images/partner-letsbeef.jpg[/img]
[img]http://i20.photobucket.com/albums/b237/destinedone/Banner5.jpg[/img]
iris is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2007   #4
PCN Master
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,532
i wondered this but..now i know you do not...but all i need to know is what does it look like on standard tv...
puggy is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2007   #5
The Moderator
Join Date: Jan 2007
Location: UP my bum
Posts: 3,083
fine, but too big and an HD is needed.

Matt
__________________
[CENTER][I][SIZE="3"][COLOR="DarkOrange"]I GOTS TEH RUMBLE CONTROLLER![/COLOR][/SIZE][/I][/CENTER]
[CENTER][IMG]http://fc04.deviantart.com/fs17/f/2007/161/3/e/Heroes___A_Pixelated_Sylar_by_Murraycita.gif[/IMG][/CENTER]
MattZani is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2007   #6
PCN Master
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,532
i iwhs i had a cheap hd tv...it definelty for improve a ps3 look if i ever get one
puggy is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007   #7
1337 Sauce
Join Date: Mar 2007
Location: Canada
Posts: 182
I would recommend using the PS3 with an HD TV. I think getting an HD TV first is one of the reasons for me to get a ps3 since you'll get to see the full potential of the graphics.

lol why is this in the PS2 section...
Birdy is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007   #8
1337 Sauce
Join Date: Mar 2007
Location: Ohio
Posts: 199
I got a HDTV for my ps3 and I'm glad I did, I don't think I could play any other way. And also the tv channels in HD are awesome, I'm glad I made the move to HD!
PS3FreeK is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2007   #9
The Moderator
Join Date: Jan 2007
Location: UP my bum
Posts: 3,083
we have an HDTV, but no HD service, because there are very few channels available.

after seeing PS3 on HD, then seeing it on my SD 14" TV, im really saving for an HDTV now!

Matt
__________________
[CENTER][I][SIZE="3"][COLOR="DarkOrange"]I GOTS TEH RUMBLE CONTROLLER![/COLOR][/SIZE][/I][/CENTER]
[CENTER][IMG]http://fc04.deviantart.com/fs17/f/2007/161/3/e/Heroes___A_Pixelated_Sylar_by_Murraycita.gif[/IMG][/CENTER]
MattZani is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2007   #10
1337 Sauce
Join Date: Feb 2007
Location: Witham, England
Posts: 112
I got a HDTV in my room and i havent been able to watch anything hd on it yet but hopefully i get ps3 soon :D
__________________
You look like a duck you quack like a duck but brother you aint a duck
El Davo is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2007   #11
The Moderator
Join Date: Jan 2007
Location: UP my bum
Posts: 3,083
there really is a difference! HDTV's make SD Tv look worse, because it has to convert all the images.

Matt
__________________
[CENTER][I][SIZE="3"][COLOR="DarkOrange"]I GOTS TEH RUMBLE CONTROLLER![/COLOR][/SIZE][/I][/CENTER]
[CENTER][IMG]http://fc04.deviantart.com/fs17/f/2007/161/3/e/Heroes___A_Pixelated_Sylar_by_Murraycita.gif[/IMG][/CENTER]
MattZani is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007   #12
PCN Member
Join Date: Mar 2007
Location: Boston
Posts: 59
You can just get a comp monitor that is hd ready and use a hdmi to dvi connection it is good and is cheaper then spending alot of money for a crazy tv
Shake42o is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007   #13
PCN Addict
Join Date: Apr 2007
Location: Colombia born...NEW YORK raised...but for now I stay in Texas
Posts: 810

I just got an hdtv now I need the ps3 & the hdmi but that comes seperate & costs extra
camila23 is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2007   #14
"The New Guy"
Join Date: Apr 2007
Posts: 15
heh i got a ps3 and i play it on my small 60cm old tube tv. heh

and make sure if you buy a monitor/tv it is/has HCDP (i think thats what it is) because the ps3 needs that to work
DamianB is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2007   #15
PCN Addict
Join Date: Apr 2007
Location: Colombia born...NEW YORK raised...but for now I stay in Texas
Posts: 810
hahaha i hav one of those little old sony tube tvs in my room
but the gameroom's fully stocked
__________________
[COLOR="Red"][FONT="Georgia"]"God Is A Comedian Playing To An Audience Afraid To Laugh" -Voltaire

[url]www.myspace.com/camila23[/url][/FONT][/COLOR]
camila23 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2007   #16
The Moderator
Join Date: Jan 2007
Location: UP my bum
Posts: 3,083
the PC monitor only works if its HDCP compliant (yep, i got burned by this...) so an actual TV is better.

Yeah, got me a SD 14" sony CRT in my room, sadly PS3 works on it, so no excuse to use it down stairs...

Matt
__________________
[CENTER][I][SIZE="3"][COLOR="DarkOrange"]I GOTS TEH RUMBLE CONTROLLER![/COLOR][/SIZE][/I][/CENTER]
[CENTER][IMG]http://fc04.deviantart.com/fs17/f/2007/161/3/e/Heroes___A_Pixelated_Sylar_by_Murraycita.gif[/IMG][/CENTER]
MattZani is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2007   #17
PCN Addict
Join Date: Apr 2007
Posts: 730
mine's 1080i, so it should look good, I hope :)
__________________
I need to finish my master's thesis before I'll let myself get a ps3 (otherwise it'd never get done). Wish me luck! Goal: June 8th.
drbrady is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2007   #18
PCN Member
Join Date: Apr 2007
Location: Hungary
Posts: 73
I have a SD TV :(
Merlot is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2007   #19
The Moderator
Join Date: Jan 2007
Location: UP my bum
Posts: 3,083
1080i is fine, but 1080p will give you the best possible image.

Matt
__________________
[CENTER][I][SIZE="3"][COLOR="DarkOrange"]I GOTS TEH RUMBLE CONTROLLER![/COLOR][/SIZE][/I][/CENTER]
[CENTER][IMG]http://fc04.deviantart.com/fs17/f/2007/161/3/e/Heroes___A_Pixelated_Sylar_by_Murraycita.gif[/IMG][/CENTER]
MattZani is offline   Reply With Quote
Old 21-04-2007   #20
PCN Addict
Join Date: Apr 2007
Posts: 730
thread should be moved, methinks.
__________________
I need to finish my master's thesis before I'll let myself get a ps3 (otherwise it'd never get done). Wish me luck! Goal: June 8th.
drbrady is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBCredits v1.4 Copyright ©2007 - 2008, PixelFX Studios